Benut subsidies voor een Leven Lang Leren: Hoe Tagpoint Training kan helpen

Benut subsidies voor een Leven Lang Leren:
Hoe Tagpoint Training kan helpen

 

In de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag is het cruciaal voor bedrijven om voortdurend te investeren in de ontwikkeling van hun werknemers. Vooral voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), waar de middelen vaak beperkt zijn, kan dit een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar zoals de SLIM-regeling en de MDIEU-subsidie, die het leren en ontwikkelen binnen organisaties kunnen ondersteunen. In deze blog verkennen we hoe Tagpoint Training kan helpen om deze kansen optimaal te benutten, met een focus op het bevorderen van veiligheid op de werkplek.

 

De SLIM-subsidie: Een kans voor het mkb

De SLIM-regeling is in het leven geroepen om specifiek het mkb te ondersteunen bij het stimuleren van leren en ontwikkelen. Veel mkb-bedrijven kampen met een gebrek aan tijd, geld en kennis om een structureel leerbeleid te implementeren. De SLIM-subsidie kan gebruikt worden voor activiteiten zoals het uitvoeren van een leer- en ontwikkelingsbehoefte analyse, het ontwikkelen van nieuwe trainingen of het verbeteren van de bedrijfscultuur om leren te stimuleren. Leren over veiligheid en gezondheid kan hierin centraal staan of een onderdeel zijn van meer leeractiviteiten.

 

MDIEU-subsidie voor grotere bedrijven

Voor grotere organisaties biedt de MDIEU-subsidie mogelijkheden om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Deze subsidie kan worden aangevraagd voor projecten die bijdragen aan educatie, gezondheid en het welzijn van het personeel. Dit sluit direct aan bij de behoeften van organisaties om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

 

De rol van Tagpoint Training

Tagpoint Training biedt gespecialiseerde trainingen en programma’s die niet alleen aansluiten bij de eisen van deze subsidies, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en het verminderen van risico’s op de werkvloer. Onze trainingen zijn ontworpen om werknemers beter risico’s te laten herkennen en hun te leren hoe ze veilig kunnen werken in verschillende omstandigheden.

 

Hoe kan Tagpoint Training ondersteunen?


  1. Analyse en Advies: We beginnen met een grondige analyse van de veiligheidsrisico’s en leerbehoeften binnen jouw organisatie om ervoor te zorgen dat de trainingen perfect aansluiten bij wat jouw team nodig heeft.

  2. Ontwerp van Trainingsprogramma’s: Gebaseerd op deze analyse ontwerpen we trainingsprogramma’s die niet alleen educatief zijn, maar ook interactief en boeiend, gebruikmakend van de nieuwste leertechnologieën.

  3. Implementatie en Begeleiding: Onze deskundige trainers begeleiden de programma’s en zorgen voor een blijvende impact. We bieden ook follow-up sessies aan om de voortgang te monitoren en verdere ondersteuning te bieden.

  4. Subsidieaanvraag: Tagpoint Training kan adviseren en assisteren bij het aanvragen van de relevante subsidies, zodat je organisatie financieel ondersteund wordt bij deze belangrijke investering.

 

Conclusie

Investeren in de veiligheid en ontwikkeling van je medewerkers is essentieel voor de groei en het succes van je bedrijf. Met de hulp van subsidies zoals de SLIM-regeling en MDIEU-subsidie en de expertise van Tagpoint Training, kan jouw organisatie een veilige en stimulerende leeromgeving creëren die medewerkers motiveert en behoudt. Neem contact op met Tagpoint Training om meer te ontdekken over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen deze mogelijkheden optimaal te benutten.

 

 

Meer weten over wat Tagpoint Training voor de veiligere toekomst van jouw bedrijf kan betekenen?

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP